Ki van itt?

10 vendég online.

Az edző válaszol


Teljes lista»
Új:
Sziasztok, box edzéssel kapcsolatban kit tudok felhívni, mert a vezetékest kb 2 hete nem veszi fel senki. Köszi
Zsu:
Sziasztok, bármelyik esti órára lehet járni, ha csak hobbi szinten szeretnék boxolni?
Matyi:
Üdv! Káté Gyulát kérdezném, hogy személyi edzést vállal-e?
Józsi:
Üdv! Hány percesek az edzések, illetve mma edzéseket is tartanak, ha igen mikor?
Laci:
Hi! Yes, of course

Vibrációs tréning

Vibrációs tréning

A vibrációs tréning során a vibráció egy adott frekvencián átterjed a testre, ahol egyedi izom stimulációt indukál. A test mélyizomzatát, elsősorban a gerinctartó izmokat stimulálva a vibrációs tréning bizonyítottan hatásos az izomsérülések rehabilitációjában és megelőzésében, az izomerő fokozásában, az ízületi mozgékonyság fenntartásában és a zsírégetésben.

A vibráció olyan izom összehúzódásokat stimulál, amely az egész testet egységes egészként dolgoztatja, eltérően az egyéb edzésmódszerektől, amelyek általában csak a test bizonyos izomcsoportjaira fejtik ki hatásukat. Ez a típusú holisztikus edzésmódszer forradalom a fitnessben és a jövőben megváltoztathatja jelenlegi edzésmódszereinket.

A vibrációs tréning hatásai: A harántcsíkolt - és simaizmok aktiválása. A sérült területekről a méreganyagok eltávolítása és a véráramlás sebességének növelése. A gyenge izmok automatikus kiegyenlítése. Az izomrostok 100%-os stimulációja.

Mindenki, az élsportolók és a hobbiszerűen sportoló idősebb generációk is használhatják és elérhetik a vibrációs tréninggel a kívánt eredményt. Ha sportsérülésed van, ha versenyszerűen edzel vagy csak a fittségedet szeretnéd javítani, élvezheted a vibrációs tréning előnyeit: a mélyen fekvő gerinctartó izmokat megdolgoztatva fantasztikus eredményeket érhetsz el! GYORSAN !!!

A vibrációs tréning a testre jelentős fiziológiai hatást gyakorol: a vibrációs tréning minden egyes izom összehúzódásnál az izomrostok 100%-át stimulálja ellentétben a hagyományos edzésmódszerekkel, amelyek az izomrostok 40-60%-át aktiválják. A 100%-os izomrost stimuláció a majdnem folyamatos koncentrikus és excentrikus fázisoknak köszönhető. A mozgó padon állva egyetlen másodperc alatt akár 60 izom összehúzódást is elérhetünk! Mivel az izmok ilyen magas frekvencián húzódnak össze a stimuláció gyorsabb és hatékonyabb. Az izmok vérellátása javul, ami elősegíti az edzések utáni regenerációt és a sérülésekből való felépülést, fokozza az izomsejtekben a tápanyagok raktározását és a méreganyagok eltávolítását. A vibrációs edzés felére csökkenti az edzésidőt, soha nem leszel rákényszerítve, hogy lerövidítsd az edzést mert nem lesz rá szükség!

Ezzel az edzéssel két területen érhetünk el látványos eredményt:

Alakformálás:

Vékonyabbak, fittebbek leszünk erőlködés nélkül. Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitet, segíti a használóját a szép testtónus elérésében. Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (comb, vádli, hasizmok, stb.) Növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.

Egészségmegőrzés:

Csökkenti a derékfájást, javítja a testtartást. Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint. Növeli a vér oxigénszintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt. Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet, így az időskorúak elesésének gyakorisága és az ebből adódó csonttörés kockázata is csökken. Növeli a tesztoszteron és a növekedési hormonszintet. Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze. Növeli a szervezetben a boldogsághormon szintet, egyidejűleg csökkenti a stresszt okozó hormonok mennyiségét. Javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát.

Akció

144%
kedvezmény

Részletek »

Ajánlott oldalak

Már Facebookon is

Allyoucanmove.hu

ESO Fitness Body & Box Club