Ki van itt?

10 vendég online.

Az edző válaszol


Teljes lista»
Laci:
Szia Daniel! 2808682 tudsz egyeztetni! Udv
Daniel:
Tisztelt Edző Urak! Szeretnék érdeklődni,hogy lenne e lehetőség magán box edzésre járni? Amennyiben igen,kérnèk szépen egy elérhetőséget. Köszönettel: Kovács Dániel
Laci:
Szia Laci! A számodat továbbítottam Feribanak! Hamarosan keresni fog! Udv
Laci! :
Kedves Rosta! Kulon nincs noknek edzes. A fiukkal egyutt edzenek. Minden nap 16.30 tol. Udv
Laci:
Szia Adam! Igen, minden nap 16.30 tol! Udv

Vibrációs tréning

Vibrációs tréning

A vibrációs tréning során a vibráció egy adott frekvencián átterjed a testre, ahol egyedi izom stimulációt indukál. A test mélyizomzatát, elsősorban a gerinctartó izmokat stimulálva a vibrációs tréning bizonyítottan hatásos az izomsérülések rehabilitációjában és megelőzésében, az izomerő fokozásában, az ízületi mozgékonyság fenntartásában és a zsírégetésben.

A vibráció olyan izom összehúzódásokat stimulál, amely az egész testet egységes egészként dolgoztatja, eltérően az egyéb edzésmódszerektől, amelyek általában csak a test bizonyos izomcsoportjaira fejtik ki hatásukat. Ez a típusú holisztikus edzésmódszer forradalom a fitnessben és a jövőben megváltoztathatja jelenlegi edzésmódszereinket.

A vibrációs tréning hatásai: A harántcsíkolt - és simaizmok aktiválása. A sérült területekről a méreganyagok eltávolítása és a véráramlás sebességének növelése. A gyenge izmok automatikus kiegyenlítése. Az izomrostok 100%-os stimulációja.

Mindenki, az élsportolók és a hobbiszerűen sportoló idősebb generációk is használhatják és elérhetik a vibrációs tréninggel a kívánt eredményt. Ha sportsérülésed van, ha versenyszerűen edzel vagy csak a fittségedet szeretnéd javítani, élvezheted a vibrációs tréning előnyeit: a mélyen fekvő gerinctartó izmokat megdolgoztatva fantasztikus eredményeket érhetsz el! GYORSAN !!!

A vibrációs tréning a testre jelentős fiziológiai hatást gyakorol: a vibrációs tréning minden egyes izom összehúzódásnál az izomrostok 100%-át stimulálja ellentétben a hagyományos edzésmódszerekkel, amelyek az izomrostok 40-60%-át aktiválják. A 100%-os izomrost stimuláció a majdnem folyamatos koncentrikus és excentrikus fázisoknak köszönhető. A mozgó padon állva egyetlen másodperc alatt akár 60 izom összehúzódást is elérhetünk! Mivel az izmok ilyen magas frekvencián húzódnak össze a stimuláció gyorsabb és hatékonyabb. Az izmok vérellátása javul, ami elősegíti az edzések utáni regenerációt és a sérülésekből való felépülést, fokozza az izomsejtekben a tápanyagok raktározását és a méreganyagok eltávolítását. A vibrációs edzés felére csökkenti az edzésidőt, soha nem leszel rákényszerítve, hogy lerövidítsd az edzést mert nem lesz rá szükség!

Ezzel az edzéssel két területen érhetünk el látványos eredményt:

Alakformálás:

Vékonyabbak, fittebbek leszünk erőlködés nélkül. Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitet, segíti a használóját a szép testtónus elérésében. Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (comb, vádli, hasizmok, stb.) Növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.

Egészségmegőrzés:

Csökkenti a derékfájást, javítja a testtartást. Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint. Növeli a vér oxigénszintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt. Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet, így az időskorúak elesésének gyakorisága és az ebből adódó csonttörés kockázata is csökken. Növeli a tesztoszteron és a növekedési hormonszintet. Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze. Növeli a szervezetben a boldogsághormon szintet, egyidejűleg csökkenti a stresszt okozó hormonok mennyiségét. Javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát.

Akció

144%
kedvezmény

Részletek »

Ajánlott oldalak

Már Facebookon is

Allyoucanmove.hu

ESO Fitness Body & Box Club