Ki van itt?

18 vendég online.

Az edző válaszol


Teljes lista»
Peti:
Bocsi meg egy kérdés: felszerelés (kesztyű, fejvédő) van biztosítva, vagy sajátos kell vinni? Ezt is köszi!
Peti:
Sziasztok! Az esti boksz edzésekre érdemes hobbi szinten is járni, vagy inkább versenyzők járnak? Köszönöm
Kata:
Hello! Az lenne a kérdésem hogy egy barátnőmmel szeretnénk elmenni egy próba edzésre, hogy megtudjuk milyen is igazán egy edzés. Kell telefonálni hogy megyünk vagy elég ha egy bizonyos edzésnél 10 perccel előbb odamegyünk és jelezzük hogy kipróbálnán. (Box csoportos edzésre mennénk)
Laci:
Szia Andris! Sajnos nem! Az csak ha egyben fizetésnel! Udv
Laci:
Szia Zsolt! Hova szeretnél belepni?

Vibrációs tréning

Vibrációs tréning

A vibrációs tréning során a vibráció egy adott frekvencián átterjed a testre, ahol egyedi izom stimulációt indukál. A test mélyizomzatát, elsősorban a gerinctartó izmokat stimulálva a vibrációs tréning bizonyítottan hatásos az izomsérülések rehabilitációjában és megelőzésében, az izomerő fokozásában, az ízületi mozgékonyság fenntartásában és a zsírégetésben.

A vibráció olyan izom összehúzódásokat stimulál, amely az egész testet egységes egészként dolgoztatja, eltérően az egyéb edzésmódszerektől, amelyek általában csak a test bizonyos izomcsoportjaira fejtik ki hatásukat. Ez a típusú holisztikus edzésmódszer forradalom a fitnessben és a jövőben megváltoztathatja jelenlegi edzésmódszereinket.

A vibrációs tréning hatásai: A harántcsíkolt - és simaizmok aktiválása. A sérült területekről a méreganyagok eltávolítása és a véráramlás sebességének növelése. A gyenge izmok automatikus kiegyenlítése. Az izomrostok 100%-os stimulációja.

Mindenki, az élsportolók és a hobbiszerűen sportoló idősebb generációk is használhatják és elérhetik a vibrációs tréninggel a kívánt eredményt. Ha sportsérülésed van, ha versenyszerűen edzel vagy csak a fittségedet szeretnéd javítani, élvezheted a vibrációs tréning előnyeit: a mélyen fekvő gerinctartó izmokat megdolgoztatva fantasztikus eredményeket érhetsz el! GYORSAN !!!

A vibrációs tréning a testre jelentős fiziológiai hatást gyakorol: a vibrációs tréning minden egyes izom összehúzódásnál az izomrostok 100%-át stimulálja ellentétben a hagyományos edzésmódszerekkel, amelyek az izomrostok 40-60%-át aktiválják. A 100%-os izomrost stimuláció a majdnem folyamatos koncentrikus és excentrikus fázisoknak köszönhető. A mozgó padon állva egyetlen másodperc alatt akár 60 izom összehúzódást is elérhetünk! Mivel az izmok ilyen magas frekvencián húzódnak össze a stimuláció gyorsabb és hatékonyabb. Az izmok vérellátása javul, ami elősegíti az edzések utáni regenerációt és a sérülésekből való felépülést, fokozza az izomsejtekben a tápanyagok raktározását és a méreganyagok eltávolítását. A vibrációs edzés felére csökkenti az edzésidőt, soha nem leszel rákényszerítve, hogy lerövidítsd az edzést mert nem lesz rá szükség!

Ezzel az edzéssel két területen érhetünk el látványos eredményt:

Alakformálás:

Vékonyabbak, fittebbek leszünk erőlködés nélkül. Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitet, segíti a használóját a szép testtónus elérésében. Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (comb, vádli, hasizmok, stb.) Növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt.

Egészségmegőrzés:

Csökkenti a derékfájást, javítja a testtartást. Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint. Növeli a vér oxigénszintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt. Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet, így az időskorúak elesésének gyakorisága és az ebből adódó csonttörés kockázata is csökken. Növeli a tesztoszteron és a növekedési hormonszintet. Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze. Növeli a szervezetben a boldogsághormon szintet, egyidejűleg csökkenti a stresszt okozó hormonok mennyiségét. Javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát.

Akció

144%
kedvezmény

Részletek »

Ajánlott oldalak

Már Facebookon is

Allyoucanmove.hu

ESO Fitness Body & Box Club